(function (g, e, n, es, ys) {g['_genesysJs'] = e;g[e] = g[e] || function () {(g[e].q = g[e].q || []).push(arguments)};g[e].t = 1 * new Date();g[e].c = es;ys = document.createElement('script'); ys.async = 1; ys.src = n; ys.charset = 'utf-8'; document.head.appendChild(ys);})(window, 'Genesys', 'https://apps.mypurecloud.de/genesys-bootstrap/genesys.min.js', {environment: 'euc1', deploymentId: '3860fa2d-3a22-4040-8d15-a1b5df24b429'});
x-kom - Sklep komputerowyx-kom - Sklep komputerowy
Wszędzie
Wszędzie
Laptopy i komputery
Smartfony i smartwatche
Podzespoły komputerowe
Gaming i streaming
Urządzenia peryferyjne
TV i audio
Smarthome i lifestyle
Akcesoria
Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie
Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie 1
Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie 2Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie 2
Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie 1
Creative 2.1 GigaWorks T3 - 38540 - zdjęcie 2

Creative 2.1 GigaWorks T3

od: Creative|kod producenta: 51MF0365AA000|kod x-kom: 38540
  • Głośniki:2.1
  • Moc głośników:30 W
  • Moc subwoofera:50 W
głośniki stereo

Wierność brzmienia i styl

Zestaw głośnikowy GigaWorks T3 firmy Creative zaprojektowano dla najlepszego brzmienia muzyki. Łącząc innowacyjną konstrukcję, najlepsze komponenty i najnowszą technologią, zapewnia on nowy poziom doskonałości słuchania muzyki z komputera klasy PC/Mac lub odtwarzacza MP3. Dwa głośniki satelitarne wyróżniają się szczegółowym brzmieniem dzięki wysokiej klasy, pełnozakresowym przetwornikom, łączącym głębokie tony średnie z klarownymi sopranami.

subwoofer

Uwolnij swoją muzykę
Głęboki bas

Dźwięk z głośników satelitarnych w sposób naturalny uzupełniają basy z głośnika niskotonowego wykonanego w technologii Creative SLAM(Symmetrically Loaded Acoustic Module - Symetrycznie Obciążony Moduł Akustyczny), w której trzy przetworniki wytwarzają mocny, głęboki bas o dużej dynamice. System został dostrojony tak, by zapewnić najbardziej naturalne i zrównoważone brzmienie.

technologia

Technologia Low Standby Power
Jeszcze lepszy dźwięk

Głośniki Creative GigaWorks T3 wyposażono w technologię Low Standby Power, która zmniejsza zużycie energii, gdy głośniki znajdują się w stanie uśpienia a dla pełnej wygody w przewodowym pilocie umieszczono regulator głośności, wejście Aux i gniazdo słuchawkowe.

ustawienia

Wygodne sterowanie
Łatwa obsługa

Łatwą i intuicyjną obsługę zapewni wygodny przewodowy pilot z regulatorem głośności, wejściem Aux i wyjściem słuchawkowym.

Bezpieczeństwo produktów

ikona jakoscwydruku

Dane producenta:

Creative Labs Europe, Unit Q2, North Ring Business Park, Santry, D09 EV70 Dublin, Irlandia; support@creative.com

ikona jakoscwydruku

Podmiot odpowiedzialny:

Creative Labs Europe, Unit Q2, North Ring Business Park, Santry, D09 EV70 Dublin, Irlandia; support@creative.com

Specyfikacja

Rodzaj zestawu
2.1
Moc głośników (RMS)
30 W
Moc subwoofera (RMS)
50 W
Rodzaje wyjść / wejść
Wejście liniowe Audio - 1 szt.
Wyjście słuchawkowe - 1 szt.
Wejście stereo RCA - 2 szt.
Dodatkowe informacje
Sterowanie wbudowane w głośnik
Przewodowy pilot sterowania
Szerokość głośnika
76 mm
Wysokość głośnika
149 mm
Głębokość głośnika
93 mm
Szerokość subwoofera
236 mm
Wysokość subwoofera
213 mm
Głębokość subwoofera
287 mm
Waga
6,62 kg
Kolor
Czarny
Gwarancja
24 miesiące (gwarancja producenta)
Kod producenta
51MF0365AA000
Kod x-kom
38540

Opinie

5,0/5
(2 opinie)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Opinie użytkowników (2)

Montas
Montas
8 lat temu

Sprzęt świetny, ciekawie się prezentuje, akurat w mojej sytuacji głośniki na stopkach mi odpowiadają, jednak warto wiedzieć, że stopek nie da się zdemontować. Dźwięk stereo idealnie rozprzestrzenia się w pomieszczeniu, sprawia wrażenie jakby głośniki po całym pokoju były rozmieszczone, do tego jest czysty i to przy dość dużej regulacji. Bas żywy, wyraźny, potężny, myślę, że zadowoli nawet wymagających użytkowników. ... Rozwiń dalej

Tymoteusz
Tymoteusz
8 lat temu

Kupiłem i jestem zadowolony. Niski pobór energii, odpowiednie gabaryty, tutaj nie ma problemu aby zagospodarować sobie miejsce, raz stoją tu raz tam, a dźwięk bez zastrzeżeń, ważnym aspektem jest dla mnie czystość brzmienia i bez charczenia, GigaWorks T3 zdecydowanie to oddaje.Brak problemów instalacyjnych. Pozdrawiam sklep i dziękuje za szybką przesyłkę. Polecam. ... Rozwiń dalej

Koniec opinii.

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów x‑komu.