(function(cb) {var js = document.createElement("script");if (js.readyState) {js.onreadystatechange = function() {if (js.readyState === "loaded" || js.readyState === "complete") {js.onreadystatechange = null; cb();}};} else {js.onload = function(){cb();};}js.type = "module";js.defer = true;js.src = "https://eu1.chat.getzowie.com/web/chat-widget/zowie-widget-entry.js";document.body.appendChild(js);})(function() {ZowieWidget.init("a3ecceb849134a15a1a2bb2064f8aab6", {metadata: {extraParams: {brand: "xkom"}}, sessionTimeout: 600000, onLoaded: function() {window.hideZowieWidget();}});});
x-kom - Sklep komputerowyx-kom - Sklep komputerowy
Wszędzie
Wszędzie
Laptopy i komputery
Smartfony i smartwatche
Podzespoły komputerowe
Gaming i streaming
Urządzenia peryferyjne
TV i audio
Smarthome i lifestyle
Akcesoria
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 1
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 2Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 2
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 3Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 3
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 1
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 2
Creative 2.1 T3300 - 119863 - zdjęcie 3
od: Creative|kod producenta: 51MF0415AA000|kod x-kom: 119863
  • Głośniki:2.1
  • Moc głośników:11 W
  • Moc subwoofera:16 W

Specyfikacja

Opinie

4,0/5
(20 opinii)
5
10
4
4
3
4
2
1
1
1

Opinie użytkowników (20)

Pietrucha
Pietrucha
Potwierdzony zakup
10 lat temu

Kupione jako prezent. Obdarowana jest bardzo zadowolona, jednakże należy się minus za umieszczenie sterowania subwooferem z tylu obudowy a nie na pilocie. Jakość dźwięku tez mogłaby być lepsza. Mocna 4!... Rozwiń dalej

Gość serwisu x-kom
Gość serwisu x-kom
12 lat temu

Użytkuję ten sprzęt od marca tego roku.
Jakość brzmienia: soprany bardzo dobre, usłyszałem wiele, czego do tej pory nie mogłem usłyszeć posiadając Tracer Eclipse 2+1, bass jest dość dobry choć nie ukrywam że troszeczkę może go czasem brakować. No i gdyby był bardziej płynny (głębszy) byłoby super. Głośniki najlepiej spisują się grając utwory typu dance.
Jakość wykonania: pilot sterujący natężeniem dźwięku jest nieco podejrzany, gdyż odnoszę wrażenie, że jego mocniejsze wciśnięcie może go zepsuć przy włączaniu/wyłączaniu głośników, ponadto po 10 minutach nieaktywności następuje wyłączenie zasilania głośników, co na początku może cieszyć, ale z czasem zaczyna to być trochę irytujące
; przy większych basach subwoofer niestety zaczyna się przesuwać, co może spowodować upadek sprzętu.

Moja końcowa ocena to 4+
... Rozwiń dalej

lolek
lolek
9 lat temu

Bezkonkurencyjne głośniki w tej cenie. Generują czysty dźwięk i mocne basy,
subwoofer nie charczy, nie słychać żadnych szumów. Do codziennego użytku
i na małą imprezę są idealne. Jakość wykonania bez zastrzeżeń, dobrze się prezentują!
... Rozwiń dalej

Robert
Robert
Potwierdzony zakup
6 lat temu

Wszystko było dobrze przez ok 2 miesiące
Potem głośniki zaczęły nadawać morsem...
... Rozwiń dalej

x-kom
x-komOdpowiedź do Robert

Robert, jeżeli z Twoim produktem występują jakiekolwiek problemy, prosimy o kontakt z naszym Serwisem pod numerem: 34 377 00 30 lub adresem: serwis@x-kom.pl. Postaramy się pomóc.... Rozwiń dalej

Łukasz
Łukasz
Potwierdzony zakup
6 lat temu

Bardzo fajny zestaw jak za taką cenę. Dla mniej wymagających uzytkowników super... Rozwiń dalej

Robert
Robert
Potwierdzony zakup
7 lat temu

Podłączone pod dekoder do oglądania tv, w zupełności wystarczą. Czysto i jak trzeba to głośno. Trafny zakup w tym przedziale cenowym... Rozwiń dalej

xxx
xxx
Potwierdzony zakup
7 lat temu

Jak to creative, świetne w danym przedziale cenowym. Basu nie brakuje, ale reszta na tym nie cierpi.... Rozwiń dalej

doc
doc
8 lat temu

Bardzo fajnie się prezentują, ale mają za krótki kabel i ciężko ułożyć tak jak chciałem, ale ze względu na jakość dźwięku jestem w stanie wybaczyć. Dźwięk jest czysty i wyraźny, bas mógłby być odrobinę mocniejszy, cały panel sterowania umieszczony jest z tyłu subwoofera, co na plus, bynajmniej sprzęt zachowuje dobry, estetyczny wygląd. ... Rozwiń dalej

Marcin
Marcin
Potwierdzony zakup
8 lat temu

Polecam. Jakość dźwięku bardzo dobra. Wcześniej używałem głośników logitecha 5.1.... Rozwiń dalej

miras
miras
9 lat temu

Bardzo dobry zestaw z niższej półki cenowej. Całość wykonana porządnie, obudowa głosników jest idealnie spasowana, nie zauwazylem zadnych niedoskonalosci. W miare kompaktowe, całkiem przyzwoity subwoofer. Jakość dźwięku nie budzi zastrzeżeń, czysty,niezłe basy, dobry efekt surround. Do domowego uzytku zdecydowanie wystarczające. Polecam... Rozwiń dalej

Adi
Adi
9 lat temu

Szukałem głośników z dobrymi parametrami w przyzwoitej cenie i znalazłem to czego
szukałem. Brzmią bardzo dobrze, basy nie dudnią. Designe i wykonanie na najwyższym
poziomie. Jestem tak zadowolony, że planuje zakup drugich do salonu.
Polecam do słuchania muzyki (szczególnie klasycznej) i oglądania filmów.
... Rozwiń dalej

dawid
dawid
3 lata temu

zestaw kupiony lata temu
około 5
wspaniały dzwięk
bass wyrazisty
mogą one konkurować spokojnie z trochę lepszymi zestawami
czy głośnikami przenośnymi
... Rozwiń dalej

kosmo
kosmo
8 lat temu

Za te pieniądze naprawdę nie można narzekać, jak ktoś poszukuje taniego zestawu głośników to polecam... Rozwiń dalej

Rafal Anyway
Rafal Anyway
8 lat temu

Fantastyczne głośniki z czystym dźwiękiem, subwoofer z regulacją basów, pilot bardzo wygodny. Z wyglądu Stylowo, subtelnie. Polecam.... Rozwiń dalej

karol
karol
Potwierdzony zakup
6 lat temu

Bezkonkurencyjne głośniki w tej cenie. Generują czysty dźwięk i mocne basy,... Rozwiń dalej

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów x-komu.