Witam !!!
musze przyznać, że nie żałuje ani jednej złotówki wydanej na te głosniki. Grają czysto i głośno a subwoofer (stojący w szafie z braku miejsca w pokoju) hehe daje potężny bas. Nawet dobry sprzęt mowa o wzmacniaczu z kolumnami nie chodzi tak jak te Creativy. Polecam Jestem bardzo zadowolony.. Jeden mały minus to to ze głosniki tylne a dokładnie kabel ma tylko 4m długosci. Ale jest i na to rada :). Za tą cene nie ma lepszych głosników. Wczeniej miałem logitechy S200 = żal to była tragedia jedynie co to fajnie satelitki grały. a Tutaj noc dodać nic ująć. Ogólnie polecam ocena 6/6
Mam je od 2009r
Do tej pory mega moc i dzwiek jak za ta cene
Polecam w 100%
Mam te głośniki 9 lat i nie było z nimi żadnego problemu. Świetny czysty dźwięk
Używam ich bardzo długo, bo z przerwami około 8 lat. Meeega świetny dźwięk. Satelity grają czysto, subbufer głęboko i mięsiście. Nie widzę nadal konkurencji, a porównywałem ze znacznie nowszymi i droższymi zestawami moich znajomych.
Polecam każdemu!
Głośniki polecam w 100% !!! Myslę że biją na głowę nawet droższe głosniki
Również polecam głośniki , używane i nie raz katowane od 10 lat a nadal sprawują się idealnie :D
Aż miło zobaczyć, że są jeszcze w sprzedaży.
Moje pierwsze głośniki, obecnie mają około 10 lat i porównanie dźwięku wśród znajomych (system 2.0, 5.1 i duże kolumny), te wypadają tak, że boję się je ulepszać bo nie mam pewności czy będzie różnica między nimi a dużo droższymi!
Nie powiem, że za tę cenę nie ma nic lepszego bo nie wiem, ale wiem że ceny wyższe to już ryzykowanie względem tych :)
Zakupione 16 lat temu. Nadal grają! jak za swoją cenę i wiek to można śmiało wstawić 6+
Kupione za 139zł... nostalgia. Za takiej jakości zestaw obecnie zapewne trzeba zapłacić z tysiaka.
Mam je od szkoły podstawowej a mam już 28 lat. Do dzisiaj chodzą jak nowe, Polecam :D
😎
Polecam
Mam te głośniki tyle czasu jeszcze nigdy nie rozkręciłem ich na maksa w porównaniu z sprzętem o 10 lat nowszym i jak na ten moment o 500zł droższym to te nadal rozwalają wszystkie inne jak do tej pory te głośniki są bezkonkurencyjne
Mam je od lat chyba 10 lub więcej... Po 3 latach kupiłem 2 do drugiego mieszkania.
Polecam :3
Mam te głośniki od 2008r. Do dzisiaj walą równo, subwoofer daje ostry bassior. polecam kazdemu