(function (g, e, n, es, ys) {g['_genesysJs'] = e;g[e] = g[e] || function () {(g[e].q = g[e].q || []).push(arguments)};g[e].t = 1 * new Date();g[e].c = es;ys = document.createElement('script'); ys.async = 1; ys.src = n; ys.charset = 'utf-8'; document.head.appendChild(ys);})(window, 'Genesys', 'https://apps.mypurecloud.de/genesys-bootstrap/genesys.min.js', {environment: 'euc1', deploymentId: '3860fa2d-3a22-4040-8d15-a1b5df24b429'});
x-kom - Sklep komputerowyx-kom - Sklep komputerowy
Wszędzie
Wszędzie
Laptopy i komputery
Smartfony i smartwatche
Podzespoły komputerowe
Gaming i streaming
Urządzenia peryferyjne
TV i audio
Smarthome i lifestyle
Akcesoria
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie 1
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie 1Fifine T669 - 594229 - zdjęcie 1
od: Fifine|kod producenta: 5903738180158|kod x-kom: 594229
  • Przeznaczenie:Komputerowe
  • Rodzaj łączności:Przewodowa
  • Złącze:USB - 1 szt.
  • Charakterystyka:Kardioidalna
259,00 zł
1
ikona

Mikrofon pojemnościowy Fifine T669 USB

Fifine T669 to zestaw z mikrofonem pojemnościowym K669B, wysięgnikiem biurkowym, koszem antywibracyjnym oraz pop filtrem, dzięki któremu podniesiesz poziom audio swoich podcastów, nagrań wokalu, rozmów czy nawet rozgrywek online. Wysokiej jakości metalowa konstrukcja zapewni trwałość i wytrzymałość oraz ochroni urządzenie przed uszkodzeniami. Spełniaj się jako muzyk, podcaster czy gracz mając pewność, że nic nie umknie Twoim słuchaczom.

Zestaw Fifine T669 Mikrofon pojemnościowy Fifine K669B USB
ikona

Charakterystyka kardioidalna

Mikrofony o charakterystyce kardioidalnej są najbardziej wrażliwe na dźwięk docierający od frontu. Takie rozwiązanie pozwala na akustyczne wyizolowanie źródła dźwięku od niepożądanych hałasów otoczenia, takich jak dźwięki ulicy. Za niski poziom szumów odpowiedzialny jest także dopracowany układ scalony. Dlatego mikrofon Fifine K669B doskonale sprawdzi się, gdy oczekujesz od swoich nagrań, aby były wolne od innych hałasów. Jednakowa czułość na niskie, średnie i wysokie wartości zapewni doskonałą zarówno podczas nagrywania mowy, jak i instrumentów. Natomiast pokrętło głośności umożliwi sprawną korektę w trakcie pracy.

Mikrofon pojemnościowy Fifine T669 USB
ikona

Szeroka kompatybilność mikrofonu Fifine T669

Obsługa mikrofonu pojemnościowego Fifine T669 jest wyjątkowo prosta. Został on wyposażony w kabel USB. Za jego pomocą wystarczy podpiąć urządzenie do komputera czy laptopa z systemem Windows oraz Mac, a także do konsoli PS4. Mikrofon jest gotowy do użycia tuż po podpięciu, bez konieczności instalacji sterowników czy oprogramowania.

Mikrofon do PS4 Fifine T669 USB
ikona

Zawartość zestawu Fifine T669

W zestawie Fifine T669 znajdziesz: mikrofon pojemnościowy Fifine T669, wysięgnik biurkowy, kosz antywibracyjny oraz pop filtr. Takie wyposażenie pozwoli idealnie dopasować położenie mikrofonu do Twoich potrzeb, bez zbędnego zajmowania miejsca. Natomiast pop filtr oraz kosz antywibracyjny dodatkowo podniosą jakość nagrań, eliminując szumy oraz drgania.

Mikrofon do PS4 Fifine T669 USB

Specyfikacja

Przeznaczenie
Komputerowe
Rodzaj przetwornika
Pojemnościowy
Rodzaj łączności
Przewodowa
Charakterystyka kierunkowości
Kardioidalna
Złącze
USB - 1 szt.
Próbkowanie
48 kHz / 16 bit
Pasmo przenoszenia
20 ~ 20000 Hz
Czułość
-34 dB
Zasilanie
Zewnętrzne
Dodatkowe informacje
Długość kabla: 1,8 m
Regulacja czułości mikrofonu
Kompatybilność: Windows, Mac OS, PlayStation
Regulacją kąta nachylenia
Stosunek sygnału do szumu: ≥ 78 dB
Plug and play
Kolor
Czarny
Dołączone akcesoria
Kabel USB
Filtr pop
Gąbka mikrofonowa
Statyw - tripod
Koszyk antywstrząsowy
Regulowane ramię
Gwarancja
12 miesięcy (gwarancja producenta)
Kod producenta
5903738180158
Kod x-kom
594229

Opinie

Od maja 2024 wprowadziliśmy nowy system oceniania. Oceny dla produktu zostały przeliczone z 6-gwiazdkowego systemu na nowy 5-gwiazdkowy system.
4,7/5
(93 opinie)
5
75
4
13
3
3
2
1
1
1

Zdjęcia użytkowników (6)

Fifine T669 - Alan
Fifine T669 - Daniel
Fifine T669 - Ludwik
Fifine T669 - Franciszek
Fifine T669 - Daniel
Fifine T669 - Mati

Opinie użytkowników (93)

Daniel
Daniel
Potwierdzony zakup
3 lata temu

kozak mikrofon - polecam każdemu kto szuka jakiejś taniej pojemnościówki.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Mati
Mati
3 lata temu

Bardzo dobry mikrofon najlepszy w tej cenie ładnie wygląda a co ważne działa znakomicie. Ramię jest mega solidne ale brakuje mi jakiś rzepów od producenta bo kabel trzeba samemu spiąć.polecam jak dla mnie 10/10.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Przemek
Przemek
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Mikrofon w swojej cenie wypada bardzo korzystnie sama konstrukcja jest dobra kabel odpowiednio długi popfiltr oraz gąbeczka pozytywnie mnie zaskoczyły sama jakość wykonania oraz dźwięku z mikrofonu jest bardzo dobra i pokrętło d sterowania dźwiękiem jest naprawdę przydatne.
Polecam
... Rozwiń dalej

Mateusz
Mateusz
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Bardzo dobry mikrofon cały wykonany z metalu jak i wszystkie akcesoria załączone w zestawie.... Rozwiń dalej

Miłosz
Miłosz
3 lata temu

Super mikrofon polecam dla streamerów... Rozwiń dalej

Miłosz
Miłosz
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Kozak, polecam streamerom... Rozwiń dalej

Zbigniew
Zbigniew
3 lata temu

Mikrofon super!! Świetnie wykonany, cała konstrukcja bardzo solidna.
Gorąco polecam
Zigi
... Rozwiń dalej

Mikołaj
Mikołaj
Potwierdzony zakup
3 lata temu

jak na swoją cene, mikrofon jest GENIALNY! wszystko proste w montażu. jedynym problemem była dla mnie moja nie wiedza. mikrofon fabrycznie jest wyciszony tym pokrętłem. Przez 30 min myslałem co było problemem😂... Rozwiń dalej

Franciszek
Franciszek
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Czysty dźwięk, solidny statyw. Jest tylko jedna wada, gumki od uchwytu pop filtra lubią się odkleić.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Ludwik
Ludwik
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Kozacki mikrofon, świetnej jakości, dzwięk pierwsza klasa. Ramię się da bardzo fajnie regulować, polecam... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Oliwier
Oliwier
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Bardzo dobry mikrofon,jakość dźwięku jest moim zdaniem idealna i bardzo go polecam do zakupu jeśli się zastanawiacie nad zakupem dobrego mikrofonu.... Rozwiń dalej

Daniel
Daniel
Potwierdzony zakup
2 lata temu

Spełnia swoją rolę, bardzo dobry mikrofon w tej cenie myślę że najlepszy, jedyna minus za który leci gwiazdka to ramie, do mojego biurka było ciut za małe nie złapało objętości blatu + metalowej nogi która leci przez całą długość boku blatu o jakieś 2cm. i musiałem przykręcić do przodu blatu co jest ciut nie wygodne i lekko zasłania 2 monitor lecz myślę że raczej do innych biurek będzie pasowało. Po czasie 3 miesięcy sam mikrofon dalej sprawuje się super, ramie lekko skrzypi.
Mikrofon posiada bardzo przyjemny naturalny głos być może ciut "odmładza" nasz głos.

+Jakość mikrofonu
+ Czystość dźwięku
+ Cena
+Przyjemne pokrętło
+Koszyczek , pop filtr oraz inne akcesoria

- Gain na mikro mógłby być spokojnie mniejszy ustawiony powyżej 1/3 łapie za dużo oraz występują prze stery
-Ramie nie jest ono głównym produktem, i jak na dodatkowe akcesorium w tej cenie to i tak jest naprawdę dobre, w moim przypadku po prostu nie spełnia roli w 100%
... Rozwiń dalej

Alan
Alan
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Za tą cenę to nic tylko brać. Kompletny zestaw, idealny na początek streamingu/nagrywania i nie tylko. Dźwięk super, mało szumu, regulacja głośnośći na mikrofonie na plus. Koszyk redukuje wszelkie stuki puki i przesuwanie ramienia. Dużo się o nim naczytałem i postanowiłem zamówić jak był akurat na promocji.
P.S W zestawie również pop filter na ramieniu którego nie widać na zdjęciu.
... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Mirosław
Mirosław
Potwierdzony zakup
2 lata temu

Po 4 miesiącach użytkowania mogę powiedziec, ze jstem zadowolony z zaUpu. Jedyny mankament to zaczynające sie pojawiac luzy wysięgnika, sprawiające, że w około kilkunasto-, kilkudziesięciominutowych odstępach trzeba poprawic jego ustawienie. Zwykle nie stanowi to problemu, ale podczas grania w dynamiczne FPSy może być dosyć niewygodne.... Rozwiń dalej

Norbert
Norbert
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Zamówiony w garacym strzale za 169zl ze sceptycznym podejściem, a tu takie miłe zaskoczenie :)
Dźwięk głosu realistyczny, nie zniekształcony,
Brak przesterów przy podniesonym tonie głosu
Jedne do czego można się przyczepić to szum własny, ale trzy kliknięcia w obs'ie i problem ustępuje
... Rozwiń dalej

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów x‑komu.