(function(cb) {var js = document.createElement("script");if (js.readyState) {js.onreadystatechange = function() {if (js.readyState === "loaded" || js.readyState === "complete") {js.onreadystatechange = null; cb();}};} else {js.onload = function(){cb();};}js.type = "module";js.defer = true;js.src = "https://eu1.chat.getzowie.com/web/chat-widget/zowie-widget-entry.js";document.body.appendChild(js);})(function() {ZowieWidget.init("a3ecceb849134a15a1a2bb2064f8aab6", {metadata: {extraParams: {brand: "xkom"}}, sessionTimeout: 600000, onLoaded: function() {window.hideZowieWidget();}});});
x-kom - Sklep komputerowyx-kom - Sklep komputerowy
Wszędzie
Wszędzie
Laptopy i komputery
Smartfony i smartwatche
Podzespoły komputerowe
Gaming i streaming
Urządzenia peryferyjne
TV i audio
Smarthome i lifestyle
Akcesoria
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie 1
Fifine T669 - 594229 - zdjęcie 1
od: Fifine|kod producenta: 5903738180158|kod x-kom: 594229
  • Przeznaczenie:Komputerowe
  • Rodzaj łączności:Przewodowa
  • Złącze:USB - 1 szt.
  • Charakterystyka:Kardioidalna
Cena: 259,00 zł

Promocje

50 zł zwrotu z BLIKKup dziś, zapłać w ciągu 30 dni
50 zł zwrotu z BLIK

Specyfikacja

Rekomendowane akcesoria

Słuchawki przewodowe Beyerdynamic DT990 Pro 250OhmSłuchawki przewodowe Beyerdynamic DT990 Pro 250Ohm
Cena: 589,00 zł
Słuchawki przewodowe ISK HD9999 czarnySłuchawki przewodowe ISK HD9999 czarny
Cena: 279,00 zł
Słuchawki przewodowe HyperX Cloud AlphaSłuchawki przewodowe HyperX Cloud Alpha
Cena: 379,00 zł
Kamera internetowa Logitech C920 Pro Full HDKamera internetowa Logitech C920 Pro Full HD
Cena: 339,00 zł
Lampka na USB Silver Monkey Lampka do monitora z pilotem LB200Lampka na USB Silver Monkey Lampka do monitora z pilotem LB200
Cena: 89,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 139,00 zł
Najniższa cena:139,00 zł

Opinie

4,7/5
(109 opinii)
5
84
4
19
3
4
2
1
1
1

Zdjęcia użytkowników (6)

Fifine T669 - Alan
Fifine T669 - Daniel
Fifine T669 - Ludwik
Fifine T669 - Franciszek
Fifine T669 - Daniel
Fifine T669 - Mati

Opinie użytkowników (109)

Daniel
Daniel
Potwierdzony zakup
4 lata temu

kozak mikrofon - polecam każdemu kto szuka jakiejś taniej pojemnościówki.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Mati
Mati
4 lata temu

Bardzo dobry mikrofon najlepszy w tej cenie ładnie wygląda a co ważne działa znakomicie. Ramię jest mega solidne ale brakuje mi jakiś rzepów od producenta bo kabel trzeba samemu spiąć.polecam jak dla mnie 10/10.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Przemek
Przemek
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Mikrofon w swojej cenie wypada bardzo korzystnie sama konstrukcja jest dobra kabel odpowiednio długi popfiltr oraz gąbeczka pozytywnie mnie zaskoczyły sama jakość wykonania oraz dźwięku z mikrofonu jest bardzo dobra i pokrętło d sterowania dźwiękiem jest naprawdę przydatne.
Polecam
... Rozwiń dalej

Mateusz
Mateusz
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Bardzo dobry mikrofon cały wykonany z metalu jak i wszystkie akcesoria załączone w zestawie.... Rozwiń dalej

Miłosz
Miłosz
4 lata temu

Super mikrofon polecam dla streamerów... Rozwiń dalej

Miłosz
Miłosz
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Kozak, polecam streamerom... Rozwiń dalej

Zbigniew
Zbigniew
4 lata temu

Mikrofon super!! Świetnie wykonany, cała konstrukcja bardzo solidna.
Gorąco polecam
Zigi
... Rozwiń dalej

Mikołaj
Mikołaj
Potwierdzony zakup
4 lata temu

jak na swoją cene, mikrofon jest GENIALNY! wszystko proste w montażu. jedynym problemem była dla mnie moja nie wiedza. mikrofon fabrycznie jest wyciszony tym pokrętłem. Przez 30 min myslałem co było problemem😂... Rozwiń dalej

Franciszek
Franciszek
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Czysty dźwięk, solidny statyw. Jest tylko jedna wada, gumki od uchwytu pop filtra lubią się odkleić.... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Ludwik
Ludwik
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Kozacki mikrofon, świetnej jakości, dzwięk pierwsza klasa. Ramię się da bardzo fajnie regulować, polecam... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Alan
Alan
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Za tą cenę to nic tylko brać. Kompletny zestaw, idealny na początek streamingu/nagrywania i nie tylko. Dźwięk super, mało szumu, regulacja głośnośći na mikrofonie na plus. Koszyk redukuje wszelkie stuki puki i przesuwanie ramienia. Dużo się o nim naczytałem i postanowiłem zamówić jak był akurat na promocji.
P.S W zestawie również pop filter na ramieniu którego nie widać na zdjęciu.
... Rozwiń dalej

Test Fifine T669
Oliwier
Oliwier
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Bardzo dobry mikrofon,jakość dźwięku jest moim zdaniem idealna i bardzo go polecam do zakupu jeśli się zastanawiacie nad zakupem dobrego mikrofonu.... Rozwiń dalej

Daniel
Daniel
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Spełnia swoją rolę, bardzo dobry mikrofon w tej cenie myślę że najlepszy, jedyna minus za który leci gwiazdka to ramie, do mojego biurka było ciut za małe nie złapało objętości blatu + metalowej nogi która leci przez całą długość boku blatu o jakieś 2cm. i musiałem przykręcić do przodu blatu co jest ciut nie wygodne i lekko zasłania 2 monitor lecz myślę że raczej do innych biurek będzie pasowało. Po czasie 3 miesięcy sam mikrofon dalej sprawuje się super, ramie lekko skrzypi.
Mikrofon posiada bardzo przyjemny naturalny głos być może ciut "odmładza" nasz głos.

+Jakość mikrofonu
+ Czystość dźwięku
+ Cena
+Przyjemne pokrętło
+Koszyczek , pop filtr oraz inne akcesoria

- Gain na mikro mógłby być spokojnie mniejszy ustawiony powyżej 1/3 łapie za dużo oraz występują prze stery
-Ramie nie jest ono głównym produktem, i jak na dodatkowe akcesorium w tej cenie to i tak jest naprawdę dobre, w moim przypadku po prostu nie spełnia roli w 100%
... Rozwiń dalej

Mirosław
Mirosław
Potwierdzony zakup
3 lata temu

Po 4 miesiącach użytkowania mogę powiedziec, ze jstem zadowolony z zaUpu. Jedyny mankament to zaczynające sie pojawiac luzy wysięgnika, sprawiające, że w około kilkunasto-, kilkudziesięciominutowych odstępach trzeba poprawic jego ustawienie. Zwykle nie stanowi to problemu, ale podczas grania w dynamiczne FPSy może być dosyć niewygodne.... Rozwiń dalej

Norbert
Norbert
Potwierdzony zakup
4 lata temu

Zamówiony w garacym strzale za 169zl ze sceptycznym podejściem, a tu takie miłe zaskoczenie :)
Dźwięk głosu realistyczny, nie zniekształcony,
Brak przesterów przy podniesonym tonie głosu
Jedne do czego można się przyczepić to szum własny, ale trzy kliknięcia w obs'ie i problem ustępuje
... Rozwiń dalej

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów x-komu.

Pytania użytkowników (2)

Awatar użytkownika Szymon
Szymon
9 miesięcy temu

Czy fakt że przewód zakończony jest USB a nie klasycznym mini-jackiem wpływa na jakość dźwięku z mikrofonu?... Rozwiń dalej

Awatar użytkownika wojtek
wojtek
10 miesięcy temu

Czy na mikrofonie jest przycisk wyciszenia go?... Rozwiń dalej

Koniec pytań i odpowiedzi.